• Edző: Bak Zsolt
  • Edzés helye: BSK Crossfight
    1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.
  • Edzés időpontja: Kedd, Csütörtök 19:00-21:00
  • Elérhetőség: +36 70 390 0377   bak.zso82@gmail.com

Kiket várunk:

Minden egészséges embernek ajánlom edzéseinket, aki betöltötte már a 14. életévét, legyen az kezdő vagy haladó!

A kempo jellegzetessége, hogy egyénre szabottan, kifejezetten az egyéni adottságokhoz, képességekhez, fizikai határokhoz igazodva lehet a technikákat elsajátítani, a harcmodort kialakítani.

A kempo fejleszti a kreativitást, javítja a helyzetfelismerést, a mozgáskoordinációt, a fizikai állóképességet, az ízületi terhelhetőséget, illetve a pszichés kondíciókat is. Edzi a testet és fejleszti a lelket.

A versenyzés nem kötelező, lehet űzni a sportot egyszerűen csak a jótékony hatásai miatt. Sokan választják a kempot olyanok, akik más sportágban befejezték a versenyzést, és valamilyen sportos életformát keresnek!

bak_zsolt

Bak Zsolt vagyok, a Kamion Kempo SE. kezdő-haladó felnőtt csapatának edzője.

Jelenleg 2. Dan fokozattal rendelkezem a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség tagjaként, mesterem Kabina Balázs 6. dan!

Gyerekkoromban a boxot , a Goju-Ryu karatét és a birkózást is kipróbáltam illetve versenyszerűen űztem pár évig, de sosem éreztem úgy, hogy teljesen megtaláltam az igazi sportágam. Majd 2001-ben egy barátom ösztönzésére jutottam le egy ZBK edzésre és az első alkalom után rögtön tudtam, hogy végre ez az a küzdősport ami kell nekem!

Akkor tudtam, hogy fekete öves kempos akarok lenni!

A rendszeres övvizsgák mellett folyamatosan képeztem magam az évek alatt és versenyeztem is!

Többszörös OB győzelem és VB, illetve egyéb nemzetközi sikereket is elértem az elmúlt 15 évben.

2013-ban vizsgáztam fekete öv 1. danra, melyre rá két évre, 2015-ben újabb dan fokozatot szereztem! Idén 5. éve már hogy edzőként is segítem a klubbunk fejlődését. ”

További terveim között szerepel a 3. dan fokozat megszerzése, emelett a figyelmem a versenyzésről már inkább az oktatás irányába fordítom.

Célom, hogy a felnőtt utánpótlást neveljem, oktassam és segítsem útjukat a fekete öv felé vezető úton!