• Edző: Kabina Péter
  • Edzés helye: 1172 Budapest, Hősök tere 18. (emelet)
  • Edzés időpontja: Kedd, Csütörtök 19:30-21:00
  • Elérhetőség: +36203451181 kabinapeter@gmail.com

Kiket várunk:

14 év felett mindenkit, aki szeretne kipróbálni valamilyen küzdősportot, és ennek keretében elsajátítani a fegyelem és a harc minden elemét.

A kempo jellegzetessége, hogy egyénre szabottan, kifejezetten az egyéni adottságokhoz, képességekhez, fizikai határokhoz igazodva lehet a technikákat elsajátítani, a harcmodort kialakítani.

A kempo fejleszti a kreativitást, javítja a helyzetfelismerést, a mozgáskoordinációt, a fizikai állóképességet, az ízületi terhelhetőséget, illetve a pszichés kondíciókat is. Edzi a testet és fejleszti a lelket.

A versenyzés nem kötelező, lehet űzni a sportot egyszerűen csak a jótékony hatásai miatt. Sokan választják a kempot olyanok, akik más sportágban befejezték a versenyzést, és valamilyen sportos életformát keresnek!

kabina_peter

Kabina Péter vagyok. A Zen Bu Kan Kempóval 1996-ban kezdtem el foglalkozni, amikor a bátyám megnyitotta a saját dojo-ját a Kamion Kempo Clubot. Sokáig a saját fejlődésemre és a versenyekre összpontosítottam. Többször is elnyertem a magyar bajnoki címet. Majd 2013-ban megnyitottam a saját felnőtt klubomat a XVII. kerületben. A 3. danra a vizsgámat 2016-ban szereztem meg. A ZBK Kempo az életem része vált. Nagyon sok mindent köszönhetek az eddigi életem folyamán, amit kaptam a sportágtól és az edzőtársaimtól és az edzőmtől. Remélem Te is része leszel!