Október 30-tól a III. kerületi BSK Crossfightban is szeretettel várjuk a sportolni vágyó gyermekeket.

Kiket várunk?

Minden 6 éves és idősebb gyermeket, aki szeretne kipróbálni valamilyen küzdősportot, és ennek keretében el szeretné sajátítani a fegyelem és a harc minden elemét.

Mi az a kempo?

A kempo jellegzetessége, hogy egyénre szabottan, kifejezetten az egyéni adottságokhoz, képességekhez, fizikai határokhoz igazodva lehet a technikákat elsajátítani, a harcmodort kialakítani.

A kempo fejleszti a kreativitást, javítja a helyzetfelismerést, a mozgáskoordinációt, a fizikai állóképességet, az ízületi terhelhetőséget, illetve a pszichés kondíciókat is. Edzi a testet és fejleszti a lelket.

Mi történik az edzéseken?

Erő- és koordináció fejlesztés, küzdelem gyakorlás, formagyakorlat gyakorlás

Egyéb információk

A versenyzés nem kötelező, lehet űzni a sportot egyszerűen csak a jótékony hatásai miatt. Sokan választják a kempot olyanok, akik más sportágban befejezték a versenyzést, és valamilyen sportos életformát keresnek!

Edzés információk

  • Edző: Brandl Attila
  • Edzés helye: BSK Crossfight
    1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.
  • Edzés időpontja: Kedd, Csütörtök 17:30-18:30
  • Elérhetőség: +36204161489   attila.brandl@gmail.com
brandl_attila

Brandl Attila vagyok. A Zen Bu Kan Kempóval 2002-ben kezdtem el foglalkozni Csákváron, lakhelyemen, gyerekként. Fiatal korom óta a kempóval kapcsolatos legmeghatározóbb élményeim közé a tudás átadásának pillanatok tartoznak: először a technikák bemutatása, a vizsgaanyag megtanítása, később a csákvári edzéstartások, majd az utóbbi időben az enyhe- és középsúlyos értelmi fogyatékosokkal való foglalkozás. Dan fokozataimat 2012-ben és 2018-ban szereztem.

Helyszín

Képek