Elindultak edzéseink a XI. kerületben gyermekek számára!

Kiket várunk?

Minden 6 éves és idősebb gyermeket, aki szeretne kipróbálni valamilyen küzdősportot, és ennek keretében el szeretné sajátítani a fegyelem és a harc minden elemét.

Mi az a kempo?

A kempo jellegzetessége, hogy egyénre szabottan, kifejezetten az egyéni adottságokhoz, képességekhez, fizikai határokhoz igazodva lehet a technikákat elsajátítani, a harcmodort kialakítani.

A kempo fejleszti a kreativitást, javítja a helyzetfelismerést, a mozgáskoordinációt, a fizikai állóképességet, az ízületi terhelhetőséget, illetve a pszichés kondíciókat is. Edzi a testet és fejleszti a lelket.

Mi történik az edzéseken?

Erő- és koordináció fejlesztés, küzdelem gyakorlás, formagyakorlat gyakorlás

Egyéb információk

A versenyzés nem kötelező, lehet űzni a sportot egyszerűen csak a jótékony hatásai miatt. Sokan választják a kempot olyanok, akik más sportágban befejezték a versenyzést, és valamilyen sportos életformát keresnek!

Edzés információk

  • Edző: Németh Tibor
  • Edzés helye: Ádám Jenő Általános iskola
    1118 Budapest, Köbölkút u 27.
  • Edzés időpontja: Hétfő, Szerda 17:00-18:30
  • Elérhetőség: +36306970633 tibor.nemeth@szitien.hu
nemeth_tibor

Németh Tibor vagyok, a Köbölkút utcai gyerekklub vezetője.

A Zen Bu Kan Kempoval 1999-ben ismerkedtem meg. Amikor is egy barátom elhívott egy edzésre, a mai napig emlékszem, mekkora hatást gyakorolt rám. Teljesen magával ragadott az edzés sokszínűsége, összetettsége. Azonnal tudtam, hogy ennek a sportnak, szellemiségnek én is a tagja szeretnék lenni.
Amikor elkezdtem a Kempot, rögtön éreztem, hogy ez lesz az én küzdősportom! .
Jelenleg 3 dan fokozattal rendelkezem a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség tagjaként, mesterem Kabina Balázs 6. danos mester.
2011 – ben az első dan vizsga elérése után Borbáth András (2 dan) barátommal, elhatároztuk, hogy saját klubbot alapítunk a 11. kerületben.
Immáron 7 éve sikeresen neveljük az utánpótlást.
Célom, hogy a gyermekekkel megismertessem, megszeretessem ezt a sportot, a mozgás fontossága az életük részévé váljon, s ne csak egy sportot, hanem egy szemléletmódot is átadhassak.

Helyszín

Képek